Váš katalog svítidel
Venkovní osvětlení

Zahradní bodový bodec černý včetně kabelu a zástrčky IP65 - Hotovo

2.6 (10)
469 Kč

Tento velmi oblíbený produkt Zahradní bodový bodec černý včetně kabelu a zástrčky IP65 - Hotovo od společnosti s úžasnou pověstí QAZQA snadno můžete získat na našich stránkách za příznivou cenu. Zboží pořídíte teď u nás za 469 korun včetně DPH

EAN: 8718881001826
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: QAZQA
Prodejce: Lampy a Světla
Nezáleží na tom, kam na zahradu chcete toto bodec umístit. Hotovo, je velmi malé a proto ideální pro vaši zahradu! I přes své malé rozměry dokáže velmi dobře osvětlit například strom ve vaší zahradě. Je to nepřímé světlo, díky kterému je večerní posezení venku opravdu útulné!
S hodnotou IP IP65 vydrží všechny povětrnostní podmínky. Se světelným zdrojem GU10 o maximálním výkonu 50 W můžete dokončit Hotovo a je připraveno zářit ve vaší zahradě! Má celkovou výšku 30 cm. Výrobek je dodáván s kabelem a zástrčkou o maximální délce 185 cm.
Hlava bodu je nastavitelná, takže můžete světlo nasměrovat tam, kam chcete. Pokud chcete večer vytvořit útulné světlo, můžete jej také ztlumit (stmívač není součástí dodávky). Moderní a elegantní zahradní místo: to je Hotovo.

Kde koupit

Lampy a Světla
Zahradní bodový bodec černý včetně kabelu a zástrčky IP65 - Hotovo
469 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Venkovní osvětlení

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky QAZQA

Bodově černá - Tubo 1

4.4(12)
516,75 Kč

Bodově bílá - Tubo 1

4.5(8)
465 Kč